Waarom verdienen uw voeten de aandacht van een pedicure?

Uw voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Gemiddeld lopen we in ons leven zo’n drie keer de aarde rond. Geef uw voeten extra aandacht om ze in goede conditie te houden. Ook wanneer u sport. Want tijdens het sporten komen onze voetgewrichten anders en meer onder druk te staan.

Voetklachten komen vaker voor dan u denkt. Zonder dat u het in de gaten heeft veranderd uw lichaamshouding wanneer u zere voeten heeft. Dit kan bijvoorbeeld klachten geven aan nek en rug.
Een regelmatig en of preventief bezoek aan de Provoet pedicure is zeker geen overbodige luxe, voorkomt problemen op de lange termijn en kan u verlossen van pijnlijke problemen zoals een likdoorn, eeltplekken, kloven, een ingroeiende nagel, kalk-schimmelnagels.

Het geven van adviezen en het opsporen van voetklachten behoren tevens tot de taak van de pedicure.

Er hoeft niet altijd een directe aanleiding te zijn om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Uw voeten krijgen in uw leven immers heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard. Verwen uw voeten af en toe met een voetverwenbehandeling bij de professionele pedicure. Een weldaad voor uw voeten!

Doe uw voeten een plezier en maak een afspraak.